CIP program 2019

Velkommen til CIP 2019

Sæson 4 står for døren og igen…, jeg GLÆDER mig HELT VILDT!

Der er nyt, der er gammelt, og jeg har ”smuglyttet” intenst til ønsker fra jer, så nu sidder du med programmet for 2019.

Jeg syntes vi er et stærkt netværk – stærkt på flere fronter.
Vi kan drøfte alt, ha’ en mening både for og imod og vi kan udfordre, men også samarbejde med hinanden. Nogle har kaldt det en ”familie”, hvilket gør mig glad, også selvom ordet familie, kan lyde lidt indspist når det bruges i netværkssammenhænge. For jeg oplever det udelukkende som en styrke, når jeg ser, hvor godt vi i CIP fungerer sammen. – Også når vi favner nye medlemmer.

Nyhederne i år er, at alle får 2 morgenmøder mere end sidste år (4 forår og 4 efterår) og oveni slutter vi foråret af med et samlet stort ‘god sommer’-morgenmøde og hele året afsluttes med et ‘god-jul-tak-for-i-år’ morgenmøde, begge med gode relevante temaer.

CIP_PRESS_2019_web