CIP program 2018

Velkommen til CIP Netværket 2018

Sæson 3 er i fuld gang, jeg har glædet mig helt vildt!

CIP er stadig nærvær, sparring, iderigdom, venskaber, handler…, netværk, som netværk skal være når det er bedst, hvis du spørger mig. Det gode netværk har nu kørt i to sæsoner, og igen i år er der kommet nye ansigter til, som vil inspirere CIP. Nyt i år er det også at vi besøger hinanden virksomheder på morgenmøderne, noget der er kommet en rigtig god start på.

Vigtigst for mig er, at alle føler sig ”hjemme” i netværket, og kan føle sig trygge og slappe af. Fokuset er mennesket i netværket og det at den enkelte bidrager til fælleskabet. Altså er man ikke ”kun” med her for at få ordrer. Du skal være med, fordi du er til netværk, oplevelser og det at skabe relationer. Når man skaber relationer kommer oplevelserne, møderne og dermed ordrene af sig selv.

Som nyheder i år er der en CIP surprise, hvor vi skal på morgen bustur sammen, og blive bedre ambassadører for vores by og området omkring. En anden nyhed er en julefrokost, som skal afholdes på Brdr. Price. Klik her og se hele programmet for 2018.

Kom med indenfor i CIP (City Important Person ), netværket hvor dialog, sparring og det sociale igen går op i en højere enhed – for det er hvad fremtidens netværk handler om.

Velkommen!